Târgul de Crăciun Sibiu 2018, fără brad natural. Cu ce va fi înlocuit

Mihai Ciobanu / 09 noi 2018 / 13:11 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Primăria municipiului Sibiu a anunţat, vineri, că, pentru prima dată, în centrul municipiului nu va mai exista un brad natural de Crăciun, ci unul din aluminiu şi instalaţii luminoase, "reinterpretat în ton cu vremurile". 

"Cred că este o schimbare binevenită, cu un mesaj clar că dorim să aducem elemente de noutate, dar şi să ne apropiem de natură în alt mod. Şi mai impresionant decât forma de reprezentare a bradului este faptul că acesta este o donaţie făcută comunităţii noastre de către firma Scandia SA, o companie sibiană. Le mulţumesc pe această cale pentru un cadou făcut Sibiului cu ocazia sărbătorilor", a declarat primarul municipiului Sibiu, Astrid Fodor. 

Spre deosebire de alţi ani, bradul de Crăciun din centrul Sibiului va fi aşezat în mijlocul Pieţei Mari, în centrul cupolei. "Cu o înălţime de 11 metri şi un diametru de 3,5 metri, bradul de Crăciun al Sibiului este confecţionat din aluminiu cu inserţii luminoase LED", se mai arată în comunicat. Târgul de Crăciun din Sibiu va începe în 16 noiembrie, în Piaţa Mare din centrul istoric al municipiului, cu un concert susţinut de artiştii Radu Nechifor şi Paula Seling. Bradul va fi amplasat în mijlocul Târgului de Crăciun. 


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24