Târgul cadourilor de designer, la Casa Universitarilor din Capitală

Mai puțin de o lună ne desparte de sărbătoarea Crăciunului, iar cei care sunt încă în căutarea unui dar unicat pentru cei dragi pot alege din oferta generoasă a târgului cu cadouri realizate de designeri români, organizat pe 12 şi 13 decembrie, la Casa Universitarilor din Capitală.

Târgul este deschis între orele 11,00 şi 20,00 iar un bilet de intrare costă 10 lei. Târgul cadourilor de designer celebrează în 2015 şapte ani de existenţă şi oferă, la jumătatea lui decembrie, bijuterii de autor, obiecte de design, beauty, artă şi fashion, informează un comunicat al organizatorilor.

"Structurate în patru categorii (bijuterie de autor, design de obiect, artă şi fashion), obiectele produse de designeri şi artişti autohtoni sunt unicat sau serie limitată şi pornesc de la concepte inedite. Sunt cadouri de Crăciun care creează bucurie, surpriză, plăcere - sunt obiecte care îl conectează pe cel care dăruieşte cu cel care primeşte" spune Dan Pierşinaru, fondatorul conceptului 'Marche de Noel', citat în document.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel