Târgoviște, blocaje majore în trafic, dimineața. Câte mașini intră în oraș - Raport

Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pixabay
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pixabay

Traficul a devenit o problemă tot mai mare în municipiul Târgoviște, în ultima perioadă. 

Dimineața,  blocajele de trafic, cozile interminabile și așteptarea bară la bară sunt din ce în ce mai problematice la intrările în orașul reședință al județului Dâmbovița, potrivit dbonline.ro. Potrivit unui raport al Primăriei Târgoviște, în intervalul orar 06.30 – 08.30, intră în oraș peste 10 000 de mașini, fără a fi luate în calcul autobuzele și autovehiculele peste 3,5 tone.

"Am făcut o primă analiză în ceea ce privește numărul de mașini care intră în oraș dimineața, între ora 06.30 și ora 08.30, 10 335 de mașini. Vom lua în calcul, în această analiză să vedem și numărul de mașini de peste 3,5 tone și traficul greu și autobuzele și vom face o analiză, astfel încât să vedem care sunt cele mai bune posibilități pe care le avem pentru că în Târgoviște traficul a început să fie o problemă, ca și locurile de parcare, mai ales în anumite intervale orare și în anumite zone”, a precizat primarul Târgoviștei, Cristian Stan, într-o conferință de presă.

De curând, primarul a anunțat că pasajul Petru Cercel este aproape gata, lucru îmbucurător pentru locuitorii orașului. "Cel târziu miercuri, finalizăm rosturile de dilatație și pe pasarela de acces pe strada Mihai Bravu, iar în 2 săptămâni si pe podul de la Teiș se va circula pe 2 sensuri", a scris primarul pe Facebook.

De asemenea "continuă lucrările de reabilitare și pe strada Șoseaua Găești din municipiul Târgoviște! S-au turnat deja 2 straturi de asfalt pe mai bine de jumătate din cele 2 benzi ale sensului de intrare în oraș. Cel târziu în această toamnă, vom scăpa de problemele de până acum de pe artera respectiva, unde stratul de uzură era atât de degradat încât necesita mai tot timpul reparații, primăvara în mod deosebit", a mai transmis primarul. 

Lucrurile nu stau mai bine nici în București sau în localitățile de la periferie. Intersecția DN1 cu DN7, de exemplu, este un calvar pentru șoferi. S-au luat măsuri în acest caz, urmând a fi finalizat pasajul de la Mogoșoaia, ce va avea o lungime de circa 800 de metri și va muta actuala Șosea de Centură a Capitalei cu ale sale patru benzi peste giratoriul de la intersecția cu DN1A. Ar trebui să fie gata până la finalul anului, deși termenul oficial de finalizare este 2022. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel