TÂRG PAȘTE 2018. Cozonaci, pască și alte bunătăți, la târg

În București, joi, 5 aprilie, încep pregătirile pentru masa de Paște la care sunteți invitați!

"PE 5 APRILIE, IN JOIA MARE, VOM DA STARTUL PREGATIRILOR  PENTRU  MASA DE PASTE, IN PARCUL NATIONAL DIN CAPITALA! Gospodine din toate colturile tarii vor pregati bucatele alese, specifice Sarbatorilor Pascale.
 
In acest sens, organizatorii doresc sa ofere posibilitatea celor care nu  au timpul necesar pentru a gati de Paste, sa vina in Parcul National pe  durata evenimentului, pentru a-si lua preparate atat pentru acasa, dar  si sa serveasca masa cu familia in cadrul evenimentului, infruptandu-se  din bucate delicioase.
 
Romanii petrec Sfintele Paste in familie
 
Pe masa de Paste Cozonacul este regele, iar Pasca este regina. Moldovencele din Bucovina vor pregati pentru bucurestenii foarte ocupati, in Parcul National, cozonac domnesc si pasca domneasca, chiar in fata vizitatorilor care vor avea timp sa vina de joi pana sambata in Parcul National. Gospodinele din Bucovina vor coace maine cozonaci si pasca, in cuptoarele traditionale din Parcul National, dupa retetele stravechi de la bunici si strabunici.
 
Ouă roșii
 
Tot maine, vom inrosi ouale pentru masa de Inviere, iar bucatari si bucatarese din  Dobrogea vor pregati ciorba de miel gustoasa, stufat de miel si nelipsitul drob de pe masa bucurestenilor. De la acest festin culinar nu vor lipsi sarmalele in cantitati impresionante, facute de gospodine din Muntenia.
 
[citeste si]
 
Va astepam cu mic, cu mare, sa va infruptati din produse traditionale, dulciuri de casa, cozonaci si poale-n brau, dulciuri si dulceturi, brânzeturi şi afumături, jamboane, muschiuleti, toate preparate proaspete si fragede special aduse pentru a va infrupta din ele, pastrama care va sfarai pe gratare, carnati,  costite, ciolane si multe alte carnuri aromate, stropite din belsug cu vin si tuica fiarta si cu licori angelice din struguri, prune, caise, piersici, visine si pere, toate aduse special pentru marea sarbatoare a Pastelui.
 
Pentru cei mici avem amenajata o zona de distractie in cadrul evenimentului, unde isi vor putea petrece timpul foarte frumos si distractiv. TARGUL DE PASTE va asteapta deschis pana luni, 9 aprilie!", au transmis organizatorii.
  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel