Târg joburi Primăria București. Peste 20.000 de CV-uri depuse

Peste 20.000 de bucureşteni şi-au depus CV-urile, vineri şi sâmbătă, la Târgul de Joburi, pentru a se angaja la una dintre companiile municipale înfiinţate de Primărie.

"Târgul de Joburi organizat de Primăria Capitalei a reprezentat un adevărat succes, pentru cele 2.000 de posturi oferite de Companiile Municipale aplicând peste 20.000 de cetăţeni. Bucureştenii ne-au arătat astfel că au încredere în proiectele Municipalităţii şi doresc să contribuie la îmbunătăţirea serviciilor publice, precum şi la dezvoltarea oraşului. Cele 22 de companii municipale vor reprezenta o alternativă sănătoasă a vechiului model administrativ şi vor presta servicii publice în beneficiul cetăţenilor", a precizat Firea, conform unui comunicat transmis de PMB. 

Cele mai multe CV-uri au fost depuse la: Compania Sport pentru Toţi (1.468), Compania de Iluminat Public (1.405), Compania Consolidări (1.391) Compania Dezvoltare Durabilă (1.376), Publicitate şi Afişaj (1.104). 

PMB a informat că în perioada imediat următoare vor fi analizate CV-urile primite, urmând să fie organizate o serie de interviuri de angajare, în vederea selectării aplicanţilor.

De asemenea, reprezentanţii societăţilor comerciale vor ţine legătura şi cu cetăţenii care nu vor fi selectaţi în urma interviurilor, în vederea ocupării unor posturi viitoare, care se vor crea ca urmare a diversificării activităţii societăţilor municipale. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel