Târg imobiliar la Constanța

Dezvoltatori imobiliari prezintă oferte variate, mergând pe conceptul construirii de ansambluri rezidenţiale cu toate elementele necesare unui habitat occidental, la Târgul de imobiliare 2019, eveniment organizat de Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură (CCINA) Constanţa şi deschis în perioada 24 - 26 mai.

Târgul, desfăşurat în incinta unui mall, este la a VII-a ediţie şi, potrivit reprezentanţilor CCINA, "vine în întâmpinarea creşterii constante a pieţei de imobiliare din municipiul Constanţa, reunind unii dintre cei mai importanţi dezvoltatori imobiliari din zonă, dar şi producători de mobilă, instituţii financiare, brokeri de asigurări şi evaluatori energetici".

Conform unuia dintre dezvoltatori, nu se doreşte o simplă dezvoltare imobiliară, ci crearea unui stil de viaţă - "adevărate oraşe în interiorul oraşului". În cazul acestui investitor, un apartament cu două camere, cu o suprafaţă utilă de aproximativ 55 de metri pătraţi, costă 65.100 de euro, cu discount, dacă plata este efectuată integral la semnarea antecontractului de vânzare-cumpărare. În aceleaşi condiţii de plată, preţul unui apartament cu suprafaţa utilă de aproape 60 de metri pătraţi este de 70.200 de euro.

O altă firmă oferă spre vânzare apartamente pornind de la peste 44.000 de euro, plus TVA, printre facilităţile şi avantajele oferite fiind menţionate spaţiile verzi cu arbori şi flori, parcarea subterană, spaţii comerciale la parter, dar şi adăposturi de apărare civilă.

Târgul imobiliar poate fi vizitat timp de trei zile, în intervalul orar 10,00 - 22,00. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel