Târg de joburi, în weekend, în Capitală

Personalul medical va putea aplica la sute de job-uri în acest weekend, la București, în cadrul unui târg de joburi dedicat medicilor și altor specialiști din domeniul medical.

Weekend-ul acesta se anunță unul plin de oportunități pentru cadrele medicale din București aflate în căutarea unui nou loc de muncă. Medicii specialiști, medicii rezidenți, dentiștii, medicii de familie, asistenții medicali, fizioterapeuții, moașele și cadrele medicale auxiliare sunt așteptate sâmbătă, la Sala Palatului, între orele 10:00 și 16:00, la cel mai mare târg de recrutare în domeniul medical din România.

Ediția din această primăvară aduce și recrutori locali, cererea pentru personalul medical fiind una ridicată în această perioadă și în București. Astfel, printre centrele medicale care și-au confirmat prezența la târg se numără Clinica Medicover și Rețeaua Privată de Sănătate Regina Maria.

[citeste si]

Aceștia sunt dornici să își mărească echipa cu medici specialiști, asistenți medicali, dar și infirmieri. Cei care doresc să profeseze în unul dintre aceste centre medicale trebuie să știe că vor face parte dintr-un colectiv tânăr și dinamic și vor avea parte de o dezvoltare profesională continuă în unele dintre cele mai moderne centre medicale din țara noastră.

Ca în fiecare an, personalul medical este foarte căutat și de spitalele din Europa, motiv pentru care recrutorii internaționali sunt prezenți și de această dată la București cu oportunități pliate pe nevoile cadrelor medicale și cu oferte foarte avantajoase.

La târgul din acest an cele mai multe oferte vin din partea spitalelor și clinicilor din Germania și Marea Britanie, dar și din Țările Nordice. Ofertele recrutorilor prezenți sâmbătă la Sala Palatului includ un pachet salarial avantajos, dar și sprinjin prin oferirea de cursuri de limbi străine și ajutor în relocarea întregii familii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel