Urmărește emisiunea live



Țara care impune pedeapsa cu MOARTEA pentru viol. 8 bărbați au atacat o singură victimă

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

O țară va implementa pedeapsa cu moartea pentru viol, în timp ce un videoclip care circulă pe internet a șocat opinia publică.

Conform The Sun, este vorba despre Bangladesh, unde pe rețelele de socializare au circulat imagini în care opt bărbați au violat în grup o femeie de 35 de ani, timp de aproape 30 de minute, pe 2 septembrie. Evenimentul a stârnit ample proteste.

Victima a fost torturată de cei opt atacatori, iar unii dintre ei i-ar fi rupt hainele și ar fi filmat incidentul cu telefoanele mobile. După viol, acuzații au șantajat-o imaginile pentru a obține bani și relații sexuale. Ea nu a răspuns la șantaj, așa că ei au urcat imaginile pe internet.

Victima a vorbit după clipele de tortură

„Nu cer decât pedeapsa cu moartea sau închisoare pe viață. Nu vreau altceva. Dacă li s-ar fi întâmplat altor femei, s-ar fi sinucis. Moartea ar fi fost mai bine decât ce am pățit eu”, a spus victima, pentru poliția locală.

Premierul țării, Sheikh Hasina, a reacționat la manifestări și este de acord ca, așa cum se cere la nivel național, violul să fie o faptă pentru care se poate plăti cu viața. „Legea trebuie să fie amendată rapid... [Guvernul] a decis că o Ordonanță va fi promulgată mâine, cu acordul președintelui, fiindcă Parlamentul nu este în acest moment în sesiune”, a spus ea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel