Dragnea, amenințat. Țapardel: Nu știu dacă ar trebui să spun acest lucru

Bogdan Cotigă / 22 aug 2018 / 20:37 Salveaza PDF Comentarii
Liviu Dragnea
Descriere foto: Liviu Dragnea

Parlamentarul european, Claudia Țapardel, a declarat la Antena 3 faptul că își amintește o discuție privată din 2017 în care președintele PSD Liviu Dragnea a povestit ei și unor colegi din PSD ca își simte viața amenințată.  

Țapardel a ezitat un moment să povestească acest episod dar până la urmă a făcut dezvăluirea, motivând prin aceasta de ce crede că că ceea ce a spus șeful său de partid este veridic. “Eu cred că domnul Dragnea este un om responsabil și nu ar fi făcut aceste declarații dacă nu s-ar fi simțit cu adevărat amenința prin mesajele primite direct.

Nu știu dacă ar trebui să spun acest lucru, dar eu și colegii mei ne amintim de o discuție privată de acest tip din urmă cu un an în care dumnealui a atras atenția asupra unei astfel de situații și ne-a spus că a primit mesaje de acest tip în urma cărora și-a simțit viața amenințată”, a declarat Țapardel. 

Declarația șoc care a pus pe jar opinia publică

Întrebat la Antena 3 dacă se doreşte să fie omorât, dacă este ameninţat cu moartea şi dacă are informaţii că s-ar pune la cale asasinarea sa, Dragnea a declarat: "Am avut anul trecut o tentativă, în aprilie. (...) Au venit patru străini în România, au fost cazaţi la Athenee Palace, din ceea ce mi s-a spus, şi au stat trei săptămâni aici. Mă rog, am scăpat, dar asta nu înseamnă că mi-am luat pază sau o să-mi iau pază". 

 


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26