Tanța, scuipată pentru un maidanez

media_136648435897516900
media_136648435897516900

Actrița Nuami Dinescu a fost scuipată pe stradă de un trecător. Motivul a fost că actrița, cunoscută drept "Tanța", avea în lesă un câine de rasă comună. 

“Acum o oră, am ieșit cu Lala - cățel de 5 kg, adunat dintr-un câmp, aruncată tot de oameni. Un tânăr pe bicicletă, trece pe lângă mine, pe Calea Dorobanți și mă scuipă. Vă place? Vi se pare normal să instigați zile în șir la ură și la violență, vi se pare normal ce se întâmplă? E doar o întrebare de om neputincios",  a scris Nuami Dinescu pe pagina de Facebook.

"Poporul cere sânge, răzbunare…dar eu ce vină am?"

Ea a adăugat: "Am înțeles că poporul cere sânge, răzbunare…dar eu ce vină am? Îmi împart ultimii bani cu copiii abandonați, mă duc la emisiuni și încerc să sensibilizez lumea pentru niște copii bolnavi și amărâți, mi-am luat animale de pe stradă cât am putut duce în viața mea…ce să fac, să umblu cu un carton pe piept <<eu nu sunt vinovată>>? eu nu am luat bani de la stat pentru câini? Toate emisiunile care de câteva zile dezbat la nesfârșit pe tema acestei nenorociri nu au făcut altceva decât să scoată toată ura din oameni, indiferent de ce va fi, indiferent de turnura pe care o vor lua lucrurile, vinovați sunt cei care nu făcut nimic, care au luat banii și i-au folosit în alte scopuri, cei care nu merg pe jos că-și murdăresc încălțările, cei care nu știu cât costă o pâine, cei care nu dau 10 E pentru un ghiozdan de copil…iar mult anunțatul miting de solidaritate cu părinții copilului este anunțat ca un miting împotriva maidanezilor. Are cineva curaj să-și mai plimbe câinele în zonă pe la ora aia? Cum e posibil să ajungem așa????".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel