Tânjește MRU după popularitatea lui Băsescu?

Mihai Răzvan Ungureanu susține că, din Opoziție, doar el și președintele Traian Băsescu își fac timp pentru deplasări în teritoriu, pentru a lua pulsul națiunii. Despre ultimele "băi de mulțime" ale lui Traian Băsescu știm. Jurnaliștii au mers atent pe urmele președintelui. Și consilierii, care au postat pozele pe Facebook, la fel. Despre băile de mulțime ale lui MRU nu știm. Nici pe pagina sa de Facebook nu sunt foarte multe poze, iar cele care sunt nu arată "băile de mulțime". 

MR Ungureanu a declarat, vineri, că "Regret că dintre personalitățile opoziției politice nu-și găsește nimeni timp și poate energie și entuziasm pentru a merge între oameni, cu excepția președintelui țării și cu excepția mea, și vă rog să nu considerați că e o lipsă de modestie ceea ce spun, e doar o constatare. Personalitățile opoziției și-au luat vacanță aidoma guvernului. (…) E un apel pe care îl fac celor de centru dreapta – m-aș fi așteptat la o prezență continuă a lor în rândul oamenilor", scrie pesurse.ro.

Unele voci susțin că președintele, prin plimbările prin țară, care au coincis cu lansarea Partidului Mișcarea Populară, ar vrea să promoveze partidului căruia îi este "bunic". Despre Forța Civică, însă, președintele nu vorbește.

Iată o parte din pozele postate de MRU:

Iată și ultimele poze postate de Traian Băsescu:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel