Tandemuri pentru șefia PNL. Radu Tudor, două scenarii

Jurnalistul Radu Tudor a scris, pe blogul său, că în următoare săptămână se decide nouă conducere a PNL, după ce Klaus Iohannis ajunge pe scaunul de la Palatul Cotroceni.

"În momentul de față, sunt două tandemuri în competiție pentru șefia PNL : 1. Teodor Atanasiu președinte – Marian Petrache secretar general; 2. Ludovic Orban președinte – Rares Mănescu secretar general", a scris Radu Tudor.


Jurnalistul Radu Tudor a precizat că deși Ludovic Orban se bucură de simpatie în partid, fiind mai bine văzut printre membri simpli, Teodor Atanasiu are o relație mai bună cu șefii din teritoriu și "aranjamente la nivelul conducerii centrale, grație și binecuvântării din partea lui Iohannis".


"Bătălia se anunță interesantă. Aceasta va fi o conducere interimară a PNL până la congresul de fuziune cu PDL, când în randurile partidului istoric vor veni Vasile Blaga, Adriean Videanu, Roberta Anastase, Traian Igaș, Andreea Paul, Cezar Preda, Gheorghe Ialomitianu și mulți alții", a mai scris Radu Tudor. Jurnalistul precizează că fuziunea stagnează deocamdată din cauza unei contestații depuse de un lider local al PNL, Adrian Volintiru.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel