Tanczos Barna, control după noul blocaj cu programul "Casa Verde Fotovoltaice"

Tanczos Barna
Tanczos Barna

Ministrul Tánczos Barna: Cum s-a gestionat programul Casa Verde Fotovoltaice este inacceptabil.

Ministrul Tánczos Barna a dispus un control asupra derulării programului „Casa Verde Fotovoltaice” și spune că modul în care a fost gestionat programul, miercuri, „este inaccpetabil” și că „scuzele nu sunt suficiente”.

Ministrul Tánczos Barna a spus că nu există scuză pentru felul „impardonabil” în care s-au derulat lucrurile miercuri cu programul „Casa Verde Fotovoltaice”.

„Modul în care Administrația Fondului pentru Mediu a gestionat lansarea de astăzi (miercuri - n.r.) a programului Casa Verde Fotovoltaice este inacceptabil! Nu există nicio scuză pentru felul impardonabil în care au s-au derulat lucrurile și nici pentru tratamentul la care au fost supuși astăzi sute de agenți economici și mii de cetățeni. AFM este o instituție aflată în coordonarea MMAP”, spune Tánczos Barna.

Ministrul a dispus un control asupra derulării acestui program.

„Scuzele nu sunt suficiente! Am solicitat de asemenea conducerii AFM ca până mâine dimineață (joi - n.r.) să prezinte o soluție în vederea modului în care vor fi depuse și evaluate dosarele pregătite, astfel munca depusă să nu fie irosită", a mai spus Tánczos Barna.

Programul Casa Verde Fotovoltaice ar fi trebuit să înceapă miercuri, la ora 10.00. AFM a decis suspendarea înscrierilor în programul Casa Verde Fotovoltaice în jurul orei 12.30. Președintele AFM a anunțat o simulare la ora 14.00 și reluarea înscrierilor la ora 15, dacă rezultatul e pozitiv, apoi a anunțat că înscrierile vor fi reluate la ora 16.00. La ora 18.00 înscrierile au fost din nou suspendate, pentru că aplicația informatică nu a funcționat corespunzător, potrivit Mediafax.

Înscrierile în programul Casa Verde Fotovoltaice au fost suspendate din nou

Președintele Administrației Fondului pentru Mediu, Lóránd-Árpád Fulop, a decis din nou ca înscrierile în programul Casa Verde Fotovoltaice să fie suspendate din nou pentru că aplicația informatică nu a funcționat corespunzător nici la reluarea înscrierilor de la ora 16.00.

„Având în vedere că aplicația informatică nu a funcționat corespunzător nici la reluarea înscrierilor de astăzi, 22 decembrie 2021, ora 16.00, președintele Administrației Fondului pentru Mediu, Lóránd-Árpád Fulop, a luat decizia de a suspenda din nou înscrierile persoanelor fizice de către instalatori”, anunță AFM.

Potrivit sursei citate, reluarea înscrierilor va fi stabilită și comunicată ulterior pe site-ul instituției.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel