Tănase Stamule - Șerban Nicolae, ceartă la Antena 3. ”Opriți-vă, s-ar putea să nu vă placă ce urmează”

Tănase Stamule (PNL) și Șerban Nicolae (PSD)
Tănase Stamule (PNL) și Șerban Nicolae (PSD)

A existat un schimb de replici între Tănase Stamule și Șerban Nicolae.

Tănase Stamule (PNL) și Șerban Nicolae (PSD) au fost invitați, vineri seară, la Antena 3. Răzvan Dumitrescu a lansat, în cadrul emisiunii „Subiectiv - Față în față", următoarea întrebare: „Sunteți de acord cu repatrierea rezervei de aur de la Londra?"

Despre acest subiect au vorbit și cei doi invitați, însă ulterior discuțiile au degenerat.

„Ca să spun la ce folosește rezerva de aur: în cazul în care România ar fi într-o criză, oricum, apelează mai întâi la instrumentele financiare, ultima dată apelează la aur. Deci ideea că aurul e folosit așa toată ziua bună ziua, să-l arătăm nu știu cui...", a spus Șerban Nicolae.

A urmat un schimb de replici între cei doi invitați. „Domnul Stamule își ține bijuteriile la vecin ca să fie un om serios, să fie credibil", a zis Șerban Nicolae.

„Dumnevoastră aveți habar? Ați început la 30 de ani facultatea", a spus, la un moment dat, Tănase Stamule. „Altă minciună", a replicat Șerban Nicolae. „Nu e adevărat?", l-a întrebat acesta. „Nu, îmi luam doctoratul", a zis Șerban Nicolae. „E pe site, la CV-ul dumneavoastră. (...) Pe site-ul paginii Camerei Deputaților scrie ce studii aveți", a replicat Tănase Stamule.

Replicile dintre cei doi au continuat, fiind nevoie de intervenția lui Răzvan Dumitrescu: „Am o rugăminte. Sunt prea bătrân în meseria aceasta ca să nu înțeleg shimbările de subiect când unor oameni politici nu le convine tema. Opriți-vă, s-ar putea să nu vă placă ce urmează. Mulțumesc!"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel