Tânărul înjunghiat, în timp ce îşi apăra sora, a murit

Fratele fetei atacate de iubitul gelos, care sărise în apărarea ei, a murit la spital.

Tânărul de 22 de ani, înjunghiat la o petrecere, în timp ce îşi apăra sora de fostul iubit, care o înjunghiase şi pe aceasta, a murit la spital. Purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad, Simina Roz, a declarat că pacientul a murit sâmbătă, în urma unui stop cardiac.

'Avea o plagă înjunghiată la nivelul inimii. Din păcate, tânărul a intrat în stop cardiac, medicii au încercat să îl resusciteze, dar viaţa pacientului nu a mai putut fi salvată', a precizat sursa citată. Sora victimei, în vârstă de 24 de ani, care fusese înjunghiată în zona abdomenului, este în stare stabilă, conştientă.

Atac mortal, după un live pe facebook

Autorul atacului este un bărbat de 32 de ani care, în noaptea de joi spre vineri, după ce văzuse pe Facebook că fosta iubită participa la o petrecere la casa părinţilor, din localitatea Nădab, a mers acolo şi a înjunghiat-o, dar l-a rănit şi pe fratele acesteia, apoi a fugit. În aceeaşi noapte, poliţiştii l-au găsit pe bărbat pe o stradă din satul Olari, în apropiere de casa sa, iar când a fost somat să se predea, bărbatul s-a înţepat cu cuţitul în abdomen şi în gât. Agresorul a fost transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad, unde au fost internate şi victimele atacului.

Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad, Dan Ursu, a afirmat, sâmbătă, pentru Agerpres, că procurorii au început urmărirea penală pe numele suspectului, pentru tentativă de omor, după ce iniţial cercetările s-au făcut in rem. 'Suspectul a fost audiat în unitatea spitalicească, iar ulterior procurorul de caz a formulat propunere de arestare preventivă, pe care instanţa de judecată, prin judecătorul de drepturi de libertăţi, a admis-o', a declarat Ursu.

Conform sursei citate, chiar dacă este în spital, suspectul se află în arest preventiv, fiind sub pază în unitatea medicală.

Citește și: Arad. Şi-a înjunghiat fosta iubită live pe Facebook. Video

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel