"Cine le alină suferința părinților mei?". Polițist din București, zgâriat de un tânăr infectat cu HIV. Cine este atacatorul

Imagine cu rol ilustrativ
Imagine cu rol ilustrativ

Polițistul a fost atacat în urmă cu două zile, după ce a intervenit în cazul a zece tineri care jucau tenis, ascultau muzică și mâncau semințe pe stradă.

Bărbatul este un interlop cunoscut. Acesta i-a amenințat pe polițiști după ce a ieșit din secția de poliție și a spus că au avut noroc că nu a avut seringa la el pentru că nu s-ar fi sfiit să înțepe, potrivit Antena 3. Totul s-a întâmplat pe 10 mai, în Sectorul 2 din București. Povestea a fost făcută publică pe pagina de Facebook 'Polițiști 2.0'.

"Cine le alină suferința părinților mei?"

"A fost umilită o întreagă instituție, o întreaga breaslă neputincioasă. Eu stau și mă gândesc ce se va întâmpla cu viața mea, dacă eu voi dezvolta virusul HIV sau hepatita B și mai stau și mă gândesc unde voi mai găsi motivația să-mi fac meseria cu determinare și curaj. Mie cine-mi plătește suferința?

Cine le alină suferința părinților mei? Eu trag greu ca și mulți alți colegi iar #bombardierul se plimba liber pe stradă, demonstrând încă odată că oricine poate să agreseze un organ al legii că oricum nu pățește nimic. Vreți siguranță și încredere? Și noi vrem, dar suntem singuri!".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel