Tânărul din Sfântul Gheorghe cu tricolorul la gât: Aici nu e un câmp de război, dar nici pace nu putem spune că e

Cosmin, tânărul din Sfântu Gheorghe care s-a pozat cu tricolorul la gât de Ziua Maghiarilor de Pretutindeni, a declarat că nu a dorti să instige la violență.

Aici nu e un câmp de război, dar nici pace nu putem spune că e, a declarat Cosmin, tânărul din Sfântu Gheorghe care s-a pozat cu tricolorul la gât de Ziua Maghiarilor de Pretutindeni, în ediţia de joi a emisiunii "Sinteza zilei", de la Antena 3.

"Nu am vrut să instig pe nimeni la violenţă", a mai spus tânărul, care a subliniat că motivul pentru care a făcut acea fotografie, postată pe o reţea de socializare, este acela că, de 1 Decembrie, a fost "huiduit şi înjurat de un grup de unguri".

În plus, tânărul s-a arătat revoltat că steagurile arborate prin oraş de 1 Decembrie au fost date jos imediat după terminarea ceremoniilor de Ziua Naţională a României. Acest lucru nu s-a întâmplat şi de Ziua Maghiarilor de Pretutindeni, când steagurile Ungariei au rămas arborat prin oraş până a doua zi.

Claudiu a recunoscut, la Antena 3, că a ţinut tricolorul la gât, pe sub geacă, pentru că i-a fost teamă să nu fie bătut.

"Nu e ură. E frustrare. Mă deranjează faptul că, în momentul în care intru într-un magazin şi salut vânzătoarea în română, ea îmi răspunde în maghiară. (...) Însă nu se întâmplă chiar peste tot", a mai spus Claudiu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel