Tânărul din Hunedoara care și-a aruncat iubita pe fereastră, arestat. Ar fi avut o criză de gelozie

Tânărul din Hunedoara care și-a aruncat iubita pe fereastră, arestat. Ar fi avut o criză de gelozie / Foto: Pexels
Tânărul din Hunedoara care și-a aruncat iubita pe fereastră, arestat. Ar fi avut o criză de gelozie / Foto: Pexels

Tânărul din Hunedoara care și-a aruncat iubita pe fereastră a fost arestat pentru tentativă de omor. 

Tânărul de 19 ani din oraşul Călan, care şi-a aruncat concubina pe fereastră de la etajul al treilea al unui bloc din localitate, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, transmite Agerpres. Acesta este acuzat de tentativă de omor, a informat luni Parchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara.

Potrivit procurorilor, fapta s-a petrecut sâmbătă pe fondul unui conflict spontan izbucnit între cei doi tineri, victima fiind lovită cu pumnii în mai multe zone ale corpului şi capului. Când a observat că tânăra era plină de sânge şi nu mai mişca, suspectul a aruncat-o de la etajul trei al imobilului, leziunile suferite de tânăra de 18 ani impunând aproape 120 de zile de spitalizare.

"Din cercetările efectuate în cauză, rezultă că la data de 05.02.2022, în jurul orelor 17,45, pe fondul unui conflict spontan, în timp ce se aflau în locuinţa comună situată în oraşul Călan, inculpatul M.F.M. a lovit-o cu pumnii în mai multe zone ale corpului şi capului pe persoana vătămată P.C.G.(concubina sa), până a observat că aceasta era plină de sânge şi nu mai mişca, după care a ridicat-o de jos şi a transportat-o afară din locuinţă, până la capătul holului de la etajul 3, în balcon, aruncând-o pe persoana vătămată peste balustradă, de la o înălţime de cca 9,6 metri faţă de sol, în urma agresiunilor şi căderii de la înălţime, persoanei vătămate fiindu-i provocate leziuni care necesită pentru vindecare 110-120 zile de îngrijiri medicale", se arată într-un comunicat aş Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara.

Care este starea tinerei



Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara au solicitat, duminică, Tribunalului Hunedoara arestarea preventivă a inculpatului pentru 30 de zile, cerere care a fost admisă. Pe numele agresorului fetei a fost deschis un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de omor asupra unui membru de familie.

În ceea ce priveşte starea tinerei de 18 ani, victima a fost transferată la un spital din Timişoara, după ce, în seara incidentului, fusese internată la spitalul municipal din Hunedoara.

Bărbatul ar fi avut o criză de gelozie

Individul a avut o criză de gelozie după ce fata a primit mai multe mesaje pe telefon, transmite Pro Tv.

”Din gelozie, ea nu știu cu cine ar fi vorbit pe telefon, el ar fi intrat în casă și a prins-o.”, a declarat o vecină.

“Acest comportament impulsiv, pentru că despre acest lucru se poate vorbi în cazul acestui tânăr este un model de comportament în care există o dorință puternică de a acționa rapid, fără a se gândi la consecințe.”, a explicat Adina Berar, psiholog.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel