Urmărește emisiunea live


Tânărul de 20 de ani care ar fi furat sacul cu bani din maşina Poştei a fost arestat preventiv, anunță IPJ Ilfov

Tânărul de 20 de ani care ar fi furat sacul cu bani din maşina Poştei a fost arestat preventiv, anunță IPJ Ilfov
Tânărul de 20 de ani care ar fi furat sacul cu bani din maşina Poştei a fost arestat preventiv, anunță IPJ Ilfov

Bărbatul care ar fi furat sacul cu bani din maşina Poştei a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, a anunţat, sâmbătă seară, IPJ Ilfov. 

'În cauza privind săvârşirea infracţiunii de delapidare, din data de 1 noiembrie a.c., judecătorul de drepturi şi libertăţi a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile, faţă de bărbatul de 20 de ani', precizează sursa citată.

Poliţiştii oraşului Chitila, împreună cu poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Ilfov, l-au depistat, vineri, în Ploieşti, pe bărbatul de 20 de ani bănuit de furtul unui sac cu bani din maşina Poştei Române.

'Asupra bărbatului a fost găsit un sac cu bani, urmând ca ulterior să fie stabilită valoarea acestora', informa un comunicat al Inspectoratului Poliţiei Judeţene (IPJ) Ilfov transmis, vineri, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov a primit o sesizare, pe 1 noiembrie, conform căreia dintr-o autoutilitară a Poştei Române care transporta bani a dispărut un sac în care se afla suma de 278.000 lei. Cel care a sesizat dispariţia sacului este şoferul autoutilitarei, iar principalul suspect este însoţitorul său.

'La data de 1 noiembrie a.c., în jurul orei 11,47, un reprezentant al Poştei Române a sesizat Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov cu privire la faptul că, la aceeaşi dată, în jurul orei 11,40, un angajat, şofer transport valori la aceeaşi instituţie, l-a sesizat cu privire la faptul că, în timp ce se afla oprit pe strada Eroului din Chiajna, din interiorul autoutilitarei care transporta valori monetare a dispărut un sac ce aparţine Poştei Române, în care se afla suma de 278.000 lei, şi care ar fi fost sustras de însoţitorul acestuia, angajat la aceeaşi instituţie.

La faţa locului s-au deplasat cu operativitate poliţiştii din Chitila pentru efectuarea activităţilor specifice, în cauză fiind identificat delegatul, respectiv un bărbat în vârstă de 30 de ani, bănuit de comiterea faptei sesizate', anunţa IPJ Ilfov.

În urma probatoriului administrat, în cauză a fost schimbată încadrarea juridică a faptei din infracţiunea de furt, în infracţiunea de delapidare, urmărirea penală fiind efectuată de poliţiştii din Chitila, sub supravegherea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel