Tânărul care și-a înjunghiat fosta profesoară de matematică a fost condamnat

Fotografie creată de Sora Shimazaki, de la Pexels
Fotografie creată de Sora Shimazaki, de la Pexels

Tribunalul Prahova l-a condamnat, vineri, pe tânărul care și-a înjunghiat fosta profesoară de matematică cu un cuțit. 

Tânărul care și-a înjunghiat fosta profesoară a fost condamnat la 11 ani și două luni de închisoare, fiind găsit vinovat de tentativă de omor. Tribunalul Prahova s-a pronunțat vineri, 21 ianuarie a.c., după șapte amânări. 

Totuși, sentința nu este definitivă. Tânărul în vârstă de 25 de ani se află în prezent în arest preventiv.

A.N. a fost trimis în judecată de către procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova pe 20 iunie 2019, acuzat fiind de tentativă de omor. Tânărul, fost elev al liceului „Spiru Haret” din Ploiești, și-a înjunghiat fosta profesoară de matematică în abdomen, în fața cancelariei.

CITEȘTE ȘI: O profesoară din Iași a ajuns la spital, după ce un elev a dat cu spray lacrimogen în clasă

După ce a fost prins de un echipaj de jandarmi, asupra sa s-au găsit o sticlă cu alcool și mai multe arme albe, topoare, ciocane.

Anterior, în 2017, A.N. a fost judecat pentru amenințare și port ilegal de armă albă, fiind condamnat la opt luni de închisoare cu suspendare. În timpul acestui proces, colegul său de școală amenințat cu cuțitul și-a retras plângerea, iar el a rămas doar cu un cap de acuzare, respectiv portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase, scrie Adevărul.

VEZI ȘI: Închisoare cu executare pentru un gălăţean care a omorât un câine

Un bărbat din Galați a fost condamnat la un an de închisoare cu executare pentru că în urmă cu trei ani a omorât câinele unui vecin. Animalul a fost omorât cu un cuțit în timpul unui conflict între cei doi bărbați.

Decizia aparține Curții de Apel Galați, este definitivă și a fost anunțată pe 17 ianuarie, la aproape trei ani de la producerea incidentului.

Animalul a fost omorât cu un cuțit chiar pe scara blocului în timp ce cei doi bărbați se certau din cauza unor țurțuri. Proprietarul câinelui a făcut plângere la Poliție și a avut câștig de cauză în urma procesului. 

Potrivit deciziei instanței, proprietarul câinelui va primi suma de 5.000 de lei drept despăgubiri morale. Acesta a anunțat că va dona banii asociației Ajutați-l pe Lăbuș din Galați.

Citește continuarea articolului AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel