Tânără violată Teleorman. Poliţiştii au anunţat că au localizat-o rapid, victima spune că s-a localizat singură

O tânără din Teleorman care a sunat la 112 pentru a anunţa că a fost violată se contrazice acum cu oamenii legii. Aceştia au anunţat că au localizat-o prin metode specifice în doar 90 de minute, în timp ce victima susţine că s-a localizat singură. 

"Am fost sesizați, printr-un apel la 112, în jurul orei 6 și 17 minute de către o persoană de sex feminin că a fost victima infracțiunii de viol și e sechestrată într-un imobil din Alexandria, fără a indica adresa exact. Prin mijloacele specifice s-a reușit localizarea apelantei. În scurt timp, echipa operativă s-a deplasat la fața locului și s-a reușit identificarea acesteia, o tânără de 19 ani dintr-o localitate rurală din Teleorman, precum și a presupusului agresor, un tânăr de 22 de ani din Alexandria, care locuia în apartamentul proprietate a părinților săi", a explicat Iulian Orbeşteanu, şef serviciu IPJ Teleorman. 

Victima contrazice poliţia 

„El îmi luase telefonul. L-am rugat să nu dorm în aceeaşi cameră, m-a dus în camera mamei lui, mi-a dat telefonul, că avea încredere în mine. Ştiind ce s-a întâmplat în cazul Caracal, am vrut să aflu adresa şi apoi să sun la poliţie, ca să nu-i pun pe poliţisti pe drumuri. Am găsit o factură de la apă, unde scria numele mamei băiatului şi adresa unde mă aflam. Am sunat la poliţie, mi-au vorbit frumos, în 10 minute au ajuns", spune tânăra. 

Poliţiştii admit parţial povestea 

"Fata a putut să dea detalii operatorului 112 privind locația, fapt ce a condus la găsirea ei, dar și prin mijloacele specifice derulate împreună cu angajații STS. Prin triangulație, apelul respectiv conducea pe o stradă din municipiul Alexandria. Când s-a intrat în apartament, presupusul agresor nu a opus rezistență", a mai spus Iulian Orbeşteanu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel