Tânără spulberată pe trecerea de autobuz

O tânără fost spulberată de un autobuz pe o trecere de pietoni din centrul Clujului.

Imediat după impact, au sosit la fața locului un echipaj SMURD și de Poliție. Circulația a fost îngreunată timp de 30 de minute. Tânăra a fost transportată de urgență la spital pentru a primi îngrijiri medicale suplimentare.

'În Piața Unirii s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea unei femei. Conform primelor informații, un bărbat de 62 ani, din Cluj-Napoca, în timp ce conducea un autobuz CTP în Piața Unirii, înspre cartierul Mărăști, la intersecție cu Bulevardul 21 Decembrie 1989 a circulat pe culoarea verde a semaforului electric. Însă, traversarea intersecției i-a fost îngreunată de un alt autobuz aflat în așteptare, context în care la următoarea trecere pentru pietoni marcată și semaforizată a surprins și accidentat o femeie de 23 de ani.

Tânăra s-ar fi angajat în traversarea străzii pe culoare verde a semaforului destinat pietonilor. Soferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Cercetările continuă pentru stabilirea circumstatelor exacte în care s-a produs accidentul.' potrivit primelor informații oferite de IPJ Cluj.

Conform unor surse DC News, tânăra ar fi suferit o hemoragie internă la cap în urma impactului. Martorii care au văzut accidentul au spus că aceasta s-a angajat în traversare, pe trecerea de pietoni, pe culoare verde a semaforului, însă nu s-a și asigurat chiar dacă era culoarea verde. Potrivit acelorași martori, autobuzul nu avea viteză.

 
 
 
 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel