Tânără răpită de sub privirile iubitului, cetățean turc. Acesta a fost bătut de doi bărbați

Doi tineri au intrat peste un cetățean turc în casă, l-au bătut și i-au răpit iubita. Totul s-a întâmplat la Arad. 

Doi tineri din Caraș-Severin și Hunedoara sunt acuzați că au intrat în casa din județul Arad a unui cetățean turc, l-au bătut și i-au răpit iubita. Tânăra răpită a scăpat sărind din mașina celor doi, într-o intersecție, scrie Mediafax. 

Potrivit Poliției Ard, în noaptea de luni spre marți, polițiștii din Vărădia de Mureș au fost sesizați că doi bărbați au intrat într-un imobil și au lovit un cetățean turc de 34 de ani care locuia acolo, după care au plecat. Cetățeanul turc a fost dus la spital pentru îngrijiri medicale, reușind să indice una dintre persoanele bănuite.

Tânăra a sărit din mașină

Ulterior, polițiștii au stabilit că un bărbat de 30 de ani, din județul Caraș-Severin, împreună cu un tânăr de 20 de ani, din județul Hunedoara, au intrat fără drept în locuința din Vărădia de Mureș unde se afla cetățeanul turc și iubita lui, o tânără de 26 de ani din județul Sibiu. După ce l-au bătut pe turc, cei doi au răpit-o pe tânără și au dus-o cu mașina până la Arad. Tânăra a reușit să scape sărind din mașină într-o intersecție semaforizată din orașul Arad.

Cei doi bărbați au fost prinși la Lipova, iar acum sunt reținuți pentru violare de domiciliu, lovire și alte violențe și lipsire de libertate în mod ilegal.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel