Tânără leșinată, târâtă de un polițist prin țărână: "Mi-a cerut 1.000 de lei" - Video

 O tânără, din Voinești, județul Vaslui, a fost agresată de un polițist, după ce a fost reclamată de vecini că petrece până târziu.

În imaginile surprinse de camerele de supraveghere se vede cum o ridică de pe scaun, o bruscheză, iar femeia cade la pământ şi leşină. Apoi, o încătușează şi târăște până la mașină, spun martorii.

"Duminicã seara, la ora zece am închis magazinul, dar am rãmas cu băieţii sã ne mai distrãm un pic. În jurul orei 01:45 a venit poliţia. Se vede clar pe camere cã nu fãceam scandal, stãteam jos, lejer. Eu nu i-am spus nimic poliţistului, nu l-am jignit, chiar mâncam, dar el, parcã în semn de ameninţare, îşi scosese cătuşele şi le învârtea în faţa mea. L-am atenţionat cã este proprietate privatã şi nu avea voie sã intre. El mi-a zis cã trebuie sã merg la secţie.

M-a prins de mânã, mi-a întors mâna la spate, m-a îmbrâncit şi m-a aruncat jos. Eu am leşinat, dar am vãzut ulterior pe camerã cã mi-a pus cătuşele şi m-a târât pânã la maşină. Mi-am revenit pe drum, pentru cã m-a dus la Negreşti. Mi-a dat o palmã şi m-a dat cu capul de spatele maşinii. Atunci i-am zis cã îl voi da în judecatã pentru ce mi-a fãcut.

La secţie mi-a cerut 1000 de lei ca sã mã lase în pace, dar i-am zis cã nu îi voi da. Aşa cã a chemat Salvarea şi m-a dus la spital. Din punctul meu de vedere, acest lucru demonstreazã cã este un corupt. M-a însoţit chiar el în ambulațã. Dupã ce am ajuns la Spitalul Judeţean Vaslui, poliţistul mi-a spus cã este normal sã mã transfere la Psihiatrie. Deşi bãusem, îmi amintesc exact fiecare moment şi cum a minţit cadrele medicale cã m-am lovit singurã cu capul de maşină, deşi cel care mã lovise era el.

Le-a spus doamnelor asistente exact aşa: "Timp de 24 de ore, chiar dacã vine cineva din familie sã o scoatã, nu o lăsaţi sã plece de aici". Dacã eram violentã, dacã încercam sã fac ceva, înţelegeam, avea tot dreptul, dar aşa… La Psihiatrie mi-au dat nişte pastilute sã mã liniștesc şi sã dorm. Voi merge şi voi depune plângere penalã împotriva lui", a declarat Emanuela.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel