FOTO / Tânăra însărcinată care a scăpat din spitalul bombardat din Mariupol a născut o fetiță

Tânăra vizibil gravidă a cărei poze a făcut înconjurul lumii a născut o fetiță.

O femeie gravidă care a fost surprinsă cum fugea dintr-un spital ucrainean distrus de obuzele rusești a adus pe lume cu succes o fetiță, potrivit BBC.

Imaginile cu Mariana Vishegirskaya, o tânără vizibil însărcinată care a scăpat după atacul ce a ucis trei persoane, au devenit virale pe Internet. Mariana ar fi născut chiar la o zi distanță după tragedie, spune nepoata sa din Turcia. Ambasadorul Ucrainei la Organizația Națiunilor Unite (ONU) a confirmat informația și transmite că fetița a fost numită Veronika.

Sergiy Kyslytsya a arătat pozele cu Mariana Vishegirskaya și fiica sa nou-născută în timp ce comenta războiul în cadrul ONU. Acesta a spus că tânăra a fost victima propagandei ruse și a devenit subiectul unei campanii de dezinformări de după bombardarea spitalului. Ambasada Rusiei din Marea Britanie a distribuit un mesaj pe Twitter în care transmitea că tânăra ar fi o actriță plătită și că urmările atacului ar fi fost înscenate, alimentând teoriile conspirației.

Militarii ruși s-ar fi apropiat și mai mult de Kiev

Imaginile din satelit obţinute vineri au arătat că unităţile militare ruse continuă să se desfăşoare mai aproape de capitala Kiev şi să tragă focuri de artilerie spre zone rezidenţiale, transmite Agerpres. Compania privată americană Maxar Technologies a spus că mai multe case şi clădiri erau în flăcări şi că sunt vizibile pagube pe scară largă şi cratere în localitatea Moschun, situată la nord-vest de Kiev.

Reuters nu a putut verifica în mod independent imaginile. Maxar a informat că o imagine arăta elemente ale unui batalion de artilerie rusesc trăgând activ în direcţia sud-est, dar nu a putut confirma ţintele batalionului. A precizat însă că pagubele observate în Moschun erau la aproximativ 7 km sud-est de locul unde era amplasată artileria.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel