EXCLUSIV  Tânără încătușată pentru că circula fără bilet - VIDEO

politia locala, comunitara (05)
politia locala, comunitara (05)

O tânără în vârstă de 19 ani a fost încătușată la Ploiești de Poliția Locală. Aceasta fusese prinsă că circula fără bilet într-un autobuz după care a devenit agresivă.

După ce controlorii au chemat poliția, situația a degenerat. După o ceartă, tânăra a devenit agresivă și a încercat să lovească un polițist.

În urma incidentului au fost deschise două dosare penale. Polițiștii vor fi anchetați pentru purtare abuzivă, în timp ce tânăra va fi cercetată pentru ultraj.

”Lumea acceptă cu lejeritate ca unii să circule fără bilet, nu sunt sancționați moral, dimpotrivă controlorii sunt priviți cu ochi critic. Din cauza acestei situații se circulă în condiții mizere, în mijloace de transport murdare. Lumea ar trebui să fie de acord ca unii să nu mai circule fără bilet. 

Din această cauză nu avem aere condiționate, este aglomerat și mijloacele de transport vin greu. Lumea nu plătește. Doar o treime din pasageri achită bilet. Nu este corect pentru cei care achită bilet”, a declarat jurnalistul Val Vîlcu.

Un martor a filmat incidentul de la Ploiești:

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel