Tânăra împinsă la metrou. Internetul a luat foc. Reacţii

După tragicul eveniment din staţia de metrou Dristor din Capitală, pe facebook internauţii au distribuit extrem de multe mesaje, legate în principal de semnalmentele femeii.

Unii dintre aceştia şi-au exprimat şi propriile supărări, uimiri sau pur şi simplu au empatizat cu victimele.

Iată câteva dintre reacţiile găsite pe facebook:

Mihai Burcea
"Călătoresc cu IEMB/Metrorex de prin '86-'87. Niciodată n-am văzut atâtea patrule de polițiști în subteran. Scotoceau și filau cetățenii în fiecare stație de metrou. În cele din urmă, pe „Magistrala lu' Boc", l-am întrebat pe unul dintre agenții pândari (după ce m-am dat jos dintr-o ramă clasică de Arad :) ): ce s-a întâmplat?
Domnul polițist mi-a răspuns afabil că o femeie a împins o persoană în fața metroului și acum e căutată peste tot, pe baza semnalmentelor obținute de la martorii oculari."

Cătălin Gabriel Abiad
"O vedeți pe nenorocită din imagine! Cine o recunoaște ?
Această femeie este un pericol public! Unde sunt legile? Suntem cumva în legea junglei? A împins la Costin Georgian o fată în fața metroului când metroul intră pe peron, față de la Costin Georgian a reușit să scape și a fugit ! Insă femeia nu s-a oprit , la Stația Dristor a împins o altă fată în fața metroului care nu a avut aceeași sanșă...și a decedat!"

Roxana Iordache
"Astă-seară, o femelă matură a ucis o tânără de 25 de ani la metrou la Dristor aruncând-o pe șine și s-a făcut nevăzută, pe urmă, a mai vrut să ucidă o femeie, la Costin Georgian, dar din fericire, femeia s-a salvat, și poliția cere semnalmente că să o prindă pe criminală. Chiar nu aveți Dumnezeu? Ați început cu simulacrele de atentate și soldate cu crime? Unde ajungem?"

Cosmin Ţane
"Dacă o recunoaște cineva!! Hai să o descoperim!! Distribuiți! A împins la Costin Georgian o față în față metroului când metroul intră pe peron, față de la Costin Georgian a reușit să scape și a fugit ! Însă femeia nu s-a oprit , la Stația Dristor a împins o altă față în față metroului care nu a avut aceeași șansă...și a decedat! Să o descoperim!!"

Gabriel Mistodie
"BREAKING, o tânără a murit după ce a fost împinsă de o femeie în fața metroului la Dristor 1... A mai fost o altă tentativă, mai devreme cu o victimă care a supraviețuit. Ce fel de oameni bolnavi circulă printre noi???"

Cristiana Dumitru Bojian
"Aveţi grijă cei care mergeţi cu metroul!!! E o nebună care împinge lumea în fata metroului!!!????????????"

Gicu Rotărescu
"Astăzi, în stația de metrou Dristor, s-a produs o crimă!
O tânără a fost împinsă în fața metroului, de către o femeie.
Această crimă putea fi evitată, dacă autoritățile ar fi pus în practică propunerea mea.
De câțiva ani solicit, Metrorex-ului și RATB, montarea unor panouri de protecție, în fiecare stație de metrou, și a unor grilaje de protecție, tuturor tramvaielor. Astfel, numărul de accidente, soldate cu pierderi de vieți omenești, va fi diminuat semnificativ.
Câte persoane nevinovate trebuie să mai moară, pentru că autoritățile să fie sensibilizate și determinate să reacționeze la propunerea mea?"

La această ora, femeia care a împins spre moarte o tănără de 25 de ani pe şinele de tren şi a mai avut o tentativă asupra alteia, este căutată de poltiţişti, care au distribuit poze cu ea, în speranţa că va fi descoperită.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel