Tânăra găsită spânzurată în dulap s-ar fi sinucis după despărțirea de iubit

Foto cu caracter ilustrativ / Imagine de Ulrike Mai de la Pixabay
Foto cu caracter ilustrativ / Imagine de Ulrike Mai de la Pixabay

Tânăra de 20 de ani găsită spânzurată în dulap, într-un apartament din Iași, și-ar fi pus capăt zilelor după despărțirea de iubit.

A fost finalizată necropsia tinerei de 20 de ani, găsită spânzurată într-un apartament la Iași, zilele trecute. Surse din cadrul anchetei au precizat că în urma necropsiei nu a fost descoperită pe trupul tinerei decât o urmă de strangulare specifică spânzurării, scrie BZI.

Anchetatorii nu au dubii cu privire la modul în care a survenit decesul Laurei Ionela A. Mai mult, motivul pentru care tânăra a recurs la acest gest ar fi fost despărțirea de iubit.

Tânăra și-ar fi petrecut ultimele zile din viață suferind după fostul iubit. 

Laura a fost găsită spânzurată de proprietarul apartamentului 

Duminică, undeva în jurul orei 10:30, un bărbat a anunțat că a găsit-o spânzurată pe tânăra căreia îi închiriase un apartament. Imediat, un echipaj medical a ajuns la fața locului împreună cu polițiștii. Medicii nu au putut decât constata decesul. Din spusele acestora, femeia era moartă de câteva ore. 

Polițiștii au fost sesizați prin apel la numărul unic de urgență 112 despre faptul că o tânără a fost găsită spânzurată într-un imobil. În cauză a fost deschis un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă, iar cercetările continuă pentru stabilirea întregii situații de fapt. S-a dispus efectuarea necropsiei pentru stabilirea cauzei decesului”, a precizat Anca Vîjiac, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

Laura Ionela A. era de loc din localitatea Slatina, din județul Suceava. 

Sursă: BZI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel