Tânără găsită moartă, în Rahova, răsturnare de situație. Dezvăluiri ale familiei: Era TERORIZATĂ

Foto ilustrativ
Foto ilustrativ

O nouă ipoteză apare în cazul tinerei care a fost găsită moartă, în Sectorul 5. Ar putea să nu fie vorba de sinucidere, așa cum s-a crezut.

"La data de 08.11.2020, prin apel 112 a fost sesizat faptul că pe o alee de acces într-un imobil din sectorul 5 a fost găsită o femeie decedată. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Serviciului Omoruri și medicul legist. În urma examinării externe au fost constatate leziuni specifice căderii de la înălțime. Cadavrul a fost ridicat și transportat la INML în vederea efectuării necropsiei. Cercetările sunt continuate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul”, a explicat Poliția Capitalei pentru Spynews.

Deși inițial s-a mers pe varianta sinuciderii, familia fetei spune că aceasta nu avea niciun motiv să se omoare și că, de câteva săptămâni, era terorizată de fostul iubit. Se ia în calcul și posibilitatea unei crime.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel