Tânăra dispărută de la Cabana Omu a fost găsită. Ce a povestit

Angajata Cabanei Omu, din Munţii Bucegi, în vârstă de 19 ani, care dispăruse luni seară, a fost găsită în localitatea dâmbovițeană Răzvad vie și nevătămată.  

Potrivit stirileprotv.ro, un șofer care văzuse fotografia ei la televizor a găsit-o pe marginea drumului odihnindu-se, a luat-o cu mașina, a dus-o cu mașina până în cea mai apropiată localitate. Acolo i-a dat să mănânce și a anunțat poliția.

Maria Neacşu, în vârstă de 19 ani, din comuna Fulga, a spus  luni seară, că duce gunoiul menajer la un tomberon din apropierea cabanei şi nu s-a mai întors.

Tânăra, care era de mai bine de 24 de ore căutată de către salvamontiştii şi jandarmi montani din judeţele Prahova şi Dâmboviţa, a povestit că a plecat de bună voie de la Cabana Omu, pentru că avea prea mult de lucru și nu îi plăcea să stea izolată, în vârf de munte.

Fără a cunoaște traseele montane, adolescenta a pornit pe jos spre casă, la ceas de noapte, fără a telefon și fără haine groase. După ce a ajuns la poalele masivului, și-a continuat drumul pe Valea Ialomiței, zeci de kilometri. 

Tânără, dispărută de la Cabana Omu. A plecat și nu s-a mai întors

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel