Urmărește emisiunea live


Tânără din Neamț, pradată cu 100.000 de lei

hoti
hoti

Poliţiştii nemţeni investighează furtul a peste 108.000 de lei care ar fi avut loc dintr-o locuinţă din localitatea Zăneşti, situată la circa 20 de kilometri de municipiul Piatra-Neamţ. 

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Neamţ, agentul Robert Costan, a declarat, miercuri, pentru AGERPRES, că sesizarea a fost făcută de o tânără de 29 de ani, din Zăneşti, care a reclamat 'furtul unei sume mari de bani, marţi, în intervalul orar 09.30 - 18.30, cât a fost plecată de acasă'.

Furturi în serie, în aceeași localitate

Surse judiciare au declarat, pentru, că locuinţa era dotată cu sistem de supraveghere video în exterior şi pe imagini se observă 'cel puţin doi autori care au intrat prin efracţie în casă'. Suma de bani sustrasă este în euro, echivalentul a circa 108.000 de lei. Poliţiştii au deschis în acest caz un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de furt calificat. Tot în comuna Zăneşti a avut loc o spargere, în noaptea de 18 spre 19 iulie, la sediul Casei de Ajutor Reciproc, unde hoţii au intrat forţând un geam al clădirii. Autorii, rămaşi deocamdată neidentificaţi, au spart un seif din care au furat o sumă de bani, după care au fugit luând şi calculatorul pe care erau stocate imaginile de la camerele de supraveghere. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel