Tânără de 17 ani, însărcinată, incendiată de iubit

O tânără de 17 ani, din Săcele, a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) Braşov, cu arsuri pe o mare suprafaţă corpului după ce concubinul a stropit-o cu o substanţă inflamabilă şi i-a dat foc.

''Echipajul SMURD de terapie intensivă cu medic a intervenit la Săcele, pentru a acorda primul ajutor unei victime de sex feminin, de aproximativ 17 ani, care prezenta arsuri la nivelul membrelor superioare, al toracelui şi a feţei. Din câte mi-au transmis colegii, se pare că fata este însărcinată, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Braşov, Luiza Dănilă.

Evenimentul s-a produs în urma unui conflict alimentat de gelozie, în urma căruia un bărbat de 21 de ani a stropit-o pe fată cu o substanţă inflamabilă şi i-a dat foc, potrivit IPJ Braşov.

Un bărbat de 21 de ani din Săcele, în timp ce se afla la domiciliu, în urma unui conflict alimentat de gelozie cu concubina sa de 17 ani, ar fi stropit-o pe aceasta cu o substanţă inflamabilă şi i-a dat foc. Rudele fetei au intervenit pentru stingerea focului şi victima a fost transportată la spital pentru îngrijiri.

Echipa formată din procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Braşov şi poliţişti de investigaţii criminale l-au depistat cu rapiditate pe bărbat care părăsise domiciliul imediat după comiterea faptei, acesta fiind în prezent în custodia poliţiştilor. Dosarul de cercetare penală pentru tentativă de omor este iniţial instrumentat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Braşov, dar având în vedere că victima este minoră, el urmează să fie declinat către Parchetul pentru Minori şi Familie'', a afirmat purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov, Gabriela Dinu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel