Tânără cercetată penal după ce a căzut de pe trotineta electrică și s-a accidentat

Tânără cercetată penal după ce a căzut de pe trotineta electrică și s-a accidentat. FOTO @DCNews
Tânără cercetată penal după ce a căzut de pe trotineta electrică și s-a accidentat. FOTO @DCNews

O tânără care a căzut de pe trotineta electrică este cercetată penal pentru vătămare corporală din culpă.

Plimbarea cu trotineta electrică i-a adus unei tinere de 21 de ani din Neamț o spitalizare, dar și o cercetare penală. Aceasta a căzut în timp ce se deplasa într-o zonă în pantă și a pierdut controlul trotinetei.

”Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit faptul că, în timp ce o tânără în vârstă de 21 de ani, din Români, s-ar fi deplasat pe o trotinetă electrică pe strada Schitului, pe un sector de drum în pantă, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, s-ar fi dezechilibrat și ar fi căzut pe partea carosabilă, rezultând autoaccidentarea acesteia”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț, inspectorul Ramona Ciofu, transmite Agerpres.

Tânăra a fost transportată la spital pentru acordarea îngrijirilor medicale. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Ce spune codul rutier

Codul Rutier pentru trotinetele electrice indică vârsta minimă necesară conducerii trotinetei electrice ca fiind cea de 14 ani. De asemenea, trotinetele electrice pot circula numai pe pista de biciclete, iar acolo unde nu există, pe sectoarele de drum unde viteza maximă admisă pentru circulația vehiculelor este de 50 km/h.

Citește și: Titi Aur cere schimbarea programei şcolilor de şoferi: Reguli care la alţii au devenit lege, la noi sunt ignorate. Ministerul Transporturilor refuză orice schimbare

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel