Tânăra care a murit la spitalul Bagdasar, absolventă a Facultății de Jurnalism

Alexandra Matache
Alexandra Matache

Un anunț cutremurător, făcut duminică după-amiază, întrista din nou România. Bilanțul morților în urma incendiului din Club Colectiv a ajuns la 30, după ce o tânără de 26 de ani, absolventă a Facultății de Jurnalism şi Ştiinţele de Comunicare, din cadrul Universităţii Bucureşti, a murit pe patul spitalului Bagdasar, unde fusese internată. 

Alexadra Matache, tânără de doar 26 de ani, a ajuns la spitalul Bagdasar cu răni grave, avea arsuri pe căile resipratorii, era în stare critică, iar duminică, în jurul orei 17.30, a pierdut lupta cu viaţa.

Alexis, cum îi spuneau prietenii, este a 30-a persoană care a murit după incendiul din Club Colectiv, potrivit realitatea.net.

Fotografiile de pagina de socializare a tinerei ilustrează o persoană veselă, un copil veşnic cu zâmbetul pe buze. În fiecare poză, Alexandra este înconjurată de prieteni, de familie şi de cei dragi.

Tânăra terminase și un master de Jurnalism politic, însă lucra în Mojo, un club din Centrul Vechi al Capitalei, potrivit evz.ro.

Mesajele au venit în valuri, la aflarea tragediei.

"Nu imi vine sa cred, ne-am gasit la o petrecere acum vreo 2 luni ultima oara, ma bucur ca te-am cunoscut si sper ca acolo unde esti vei avea mai multa bucurie si liniste! La revedere, om frumos si bun!"

"Un suflet drag mie este acum printre ingeri! Alexis Matache a decedat lasand in urma atata durere.eu si familia mea nu te vom uita niciodata si te vom iubi mereu.durerea nu poate fi exprimata in cuvinte.Dumnezeu sa te odihneasca ,suflet drag!"

"Mai fetita mica...nu te stiam de mult timp si nici nu ne-am vazut des...dar nu pot sa nu fiu socata de ce ti s-a intamplat. La cata energie molipsitoare aveai, cum ai pierdut tu lupta asta?".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel