Tânără arsă în valiză. Martor-cheie, agresat de poliţişti - VIDEO

Foto cu caracter ilustrativ
Foto cu caracter ilustrativ

Un bărbat care a fost martor al incendierii tinerei din valiză a fost agresat de polițiști. 

Martorul cheie al incendierii fetei din valiză, la marginea unui drum din Giurgiu, a fost bătut de polițiști, relatează România TV. Bărbatul a explicat ce s-a întâmplat. 

”Veneam dinspre serviciu. Lucrasem în schimbul doi, am ieşit pe undeva pe la 21.10. Am avut o abatere de la drum pentru că am luat un nepoţel şi am pus pe GPS adresa fiindcă nu ştiam prea bine drumurile. La aproximativ 5 metri se vedea o flacără şi câteva persoane oprite. Pe stânga erau câteva maşini. Pe dreapta, la fel, câteva maşini, vreo 2-3. Am depăşit acele maşini şi grupul de oameni strâns acolo. Se vedea că era un trup de om. Am coborât cu soţia şi cu băiatul. Pe nepoţel l-am lăsat în maşină. Ne-am apropiat de acea fată, am coborât în şanţ, cred că aveam un metru jumate faţă de persoana care ardea. Se vedea pielea neagră. Pot dovedi că am fost acolo. A făcut băiatul meu poză în timp ce ardea. După ce s-a stins incendiul, a venit echipajul de poliţie şi a confirmat că era un cadavru. Am mai stat vreo două minute şi am plecat. Am oprit la următoarea benzinărie ca să ne liniştim”, a declarat martorul.

Agresat de polițiști 

 

Bărbatul susține că a fost agresat de polițiști în loc să fie audiat în legătură cu cazul fetei arse. El și-a scos certificat medico-legal. 

"Luni am fost la IML Giurgiu să depun plângere pentru ce mi s-a întâmplat mie. Au văzut că nu puteam să respir, nu puteam să stau în picioare şi au zis că e mai importantă sănătatea mea decât acel certificat. M-am dus la spital, cei de acolo au înţeles că e vorba de o agresiune şi s-au prezentat doi agenţi de poliţie. Mi-au luat datele şi la vreo 20 de minute au mai venit doi agenţi care m-au dus la secţie şi am vorbit despre acea fată", a mai spus bărbatul. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel