Tânăr ucis în bătaie într-un bar din Suceava

Crimă într-un bar din Arbore, Suceava / Imagine de Negative Space de la Pexels
Crimă într-un bar din Arbore, Suceava / Imagine de Negative Space de la Pexels

Un tânăr de 34 de ani a murit după ce a încasat mai multe lovituri violente cu pumnii și picioarele, într-un bar. 

O altercație izbucnită într-un bar, pe fond consumului de alcool, s-a terminat cu moartea unui tânăr în vârstă de 34 de ani, scrie Monitorul de Suceava.

În noaptea de vineri spre sâmbătă, puțin după miezul nopții, Poliția orașului Solca a fost sesizată prin 112 cu privire la faptul că un bărbat este căzut în stare de inconștiență în fața unui bar din comuna Arbore, județul Suceava. La fața locului a fost chemat și un echipaj medical, însă tânărul, identificat în persoana lui Vasile C., în vârstă de 34 de ani, din Cajvana, nu a răspuns la manevrele de resuscitare, fiind declarat decedat.

Din cercetările preliminare rezultă că în incinta barului cu pricina, Gheorghe N. B., în vârstă de 30 de ani, consuma alcool cu mai mulți prieteni, iar la un moment dat a intrat în interior Vasile C. După un schimb de replici, Gheorghe N. B. a început să-l lovească cu pumnii și picioarele pe tânărul din Cajvana, în zona corpului și a capului. Loviturile au fost extrem de violente, cauzându-i victimei leziuni grave, care în scurt timp au dus la deces. 

Agresorul a fugit din acasă, fiind ridicat ulterior de o grupă de luptători de la Serviciul de Acțiuni Speciale al poliției județene.

Tânărul de 30 de ani a fost pus sub acuzare pentru infracțiunile de omor și tulburarea ordinii și liniștii publice, fiind reținut în arestul poliției județene. Sâmbătă, Tribunalul Suceava a admis propunerea și a dispus arestarea preventivă a inculpatului, pentru 30 de zile, sub aspectul comiterii infracțiunii de omor.   

De asemenea, au fost date amenzi pentru administrator, barman și clienți.

Sursă: Monitorul de Suceava

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel