Tânăr român, snopit în bătaie, în Spania. Se zbate între viață și moarte (VIDEO)

Sursa foto: captură La Vanguardia
Sursa foto: captură La Vanguardia

Un român în vârstă de 23 de ani, din județul Alba, a fost snopit în bătaie de un grup de tineri, în Țara Bascilor, Spania.

Tânărul, care acum se află în stare critică la spital, provine din Abrud și ar fi fost agresat, duminică, pentru că ar fi luat apărarea unor fete. În urma bătăii, acesta a fost internat de urgență la Spitalul Cruces din orașul basc Baracaldo, iar în momentul de față medici sunt destul de rezervați în ceea ce privește starea acestuia, potrivit ziarulunirea.ro.

Românul a suferit un traumatism cranio-cerebral și a rămas în stare de inconștiență din cauză nenumăratelor lovituri primite mai ales în zona capului. În video-ul postat pe rețelele de socializare, agresorii strigă: „Omorâți-l, omorâți-l!” La un moment dat, tânărul a fost lovit în cap cu o sticlă. Medicii l-au operat, însă deocamdată băiatul se află în comă indusă, având craniul grav afectat și cerebelul inflamat.

Agresiunea s-a petrecut duminică 25 iulie 2021, în jurul orei 3:00am, într-un parc din zona Jauregiberrian, din Amorebieta, un oraș situat la aproximativ 20 de km de Bilbao. Agresorii fac parte dintr-o bandă extrem de violentă autointitulată „Hermanos Koala” („Frații Koala„).

Un prieten al familiei citat de agenția Europa Press a spus că tânărul se zbate între viață și moarte.

Poliția spaniolă din Țara Bascilor (Ertzaintza) și Poliția Locală din Amorebieta au demarat imediat o anchetă în acest sens, iar până în momentul de față au fost arestați cinci minori și trei adulți. În semn de solidaritate cu tânărul român, mai multe persoane din Amorebieta au ieșit în stradă marți noaptea și au protestat împotriva acestei agresiuni.

Copil bătut de iubitul mamei

Șirul de astfel de cazuri pare să nu se mai termine. Revenind în România, de această dată victimă a căzut un copil.  Acesta a fost snopit în bătaie de iubitul mamei sale.

„La data de 29 iulie 2021, polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Ocna Mureș au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un bărbat, de 28 de ani, din comuna Lunca Mureșului, care este cercetat pentru violență în familie. În sarcina acestuia s-a reținut faptul că, în noaptea de 28/29 iulie 2021, pe fondul unor neînțelegeri avute cu fiul concubinei sale, în vârstă de 13 ani, bărbatul l-ar fi lovit în zona spatelui și în zona membrelor superioare și inferioare. În urma incidentului, victima a suferit leziuni pentru a căror vindecare are nevoie, potrivit concluziilor medico – legale, de 16 – 18 de zile de îngrijiri medicale. În cursul zilei de azi, 30 iulie, bărbatul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud, pentru dispunerea măsurilor legale”, a transmis IPJ Alba. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel