Tânăr reţinut pentru CONTRABANDĂ. Ce au descoperit polițiștii din Timiș

contrabanda tigari
contrabanda tigari

Un bărbat de 23 de ani din Lugoj a fost reţinut de poliţiştii timişeni pentru 24 de ore, marţi, iar un altul de 72 de ani, din acelaşi municipiu, este audiat de poliţişti, ambii fiind părţi într-un dosar de contrabandă cu peste o jumătate de milion de ţigări. 

Poliţiştii timişeni au descoperit, marţi, peste o jumătate de milion de ţigări de contrabandă, în valoare de peste 380.000 de lei, în urma a două percheziţii care au avut loc la domiciliile celor doi.

Percheziţiile au avut loc sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Făget, în cadrul unui dosar penal aflat în instrumentarea Poliţiei Oraşului Făget, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă, arată un comunicat al IGPR.

Activităţile au vizat probarea activităţii infracţionale a două persoane bănuite de deţinere şi comercializare a produselor accizabile în municipiul Lugoj, respectiv ţigări nemarcate fiscal cu timbru autohton, provenite din contrabandă, fiind prejudiciat bugetul consolidat al statului.

Poliţiştii din Făget au acţionat sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Făget, cu sprijinul lucrătorilor vamali din echipele mobile, al unui echipaj canin specializat în detectarea de ţigări şi droguri din cadrul Direcţiei Regionale Vamale Timişoara şi al luptătorilor Serviciului pentru Acţiuni Speciale de la Poliţia Timiş.

În urma percheziţiilor, poliţiştii au descoperit 511.300 de ţigarete netimbrate, în valoare de aproximativ 384.000 de lei, ce au fost ridicate de Direcţia Regională Vamală Timişoara, în vederea confiscării.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel