Tânăr reţinut după ce a bătut un elev şi a ameninţat alţi doi cu un briceag într-un liceu

Un tânăr din Sibiu a fost reţinut după ce a bătut un elev şi a ameninţat alţi doi cu un briceag în interiorul unui liceu.

Un tânăr de 21 de ani din judeţul Argeş a fost reţinut de poliţişti după ce a agresat fizic un elev şi a ameninţat alţi doi elevi cu un briceag, în interiorul unui liceu din municipiul Sibiu, în timpul orelor de curs, potrivit unui comunicat de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Sibiu remis joi.

Poliţia a fost sesizată de incident după cinci ore.

"La data de 25 septembrie, în jurul orei 15,30, Poliţia Municipiului Sibiu a fost sesizată cu privire la faptul că, în urmă cu puţin timp, în incinta unei unităţi de învăţământ din municipiul Sibiu, o persoană de sex masculin a agresat fizic un elev şi a ameninţat alţi doi elevi cu un briceag pe care îl avea asupra sa. La faţa locului s-au deplasat cu celeritate poliţişti de la investigaţii criminale, care în urma verificărilor efectuate au stabilit următoarele: în fapt, la data de 25 septembrie, în jurul orelor 10,00, un tânăr de 21 de ani, domiciliat în judeţul Argeş, alături de o minoră de 16 ani, s-au deplasat la unitatea de învăţământ unde aceasta este elevă. Tânărul a intrat în unitatea de învăţământ, în timp ce minora a rămas afară, cu intenţia de a-l găsi pe un coleg al acesteia, în vârstă de 16 ani. Ajuns în unitatea de învăţământ şi găsindu-l pe minorul căutat, tânărul a început să îl agreseze fizic, sub pretextul că acesta ar fi avut o relaţie cu prietena sa. În sprijinul minorului au intervenit doi elevi, pe care acesta i-a ameninţat cu un cuţit tip briceag pe care l-a scos din buzunar şi l-a îndreptat spre ei, cu intenţia de a-i intimida", se arată în comunicatul IPJ Sibiu.

Potrivit sursei citate, "imediat după acest eveniment, tânărul a fost agresiv şi cu minora care îl aştepta la intrarea în unitatea de învăţământ, pe care a agresat-o fizic, plecând împreună spre domiciliul său".

Tânărul a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore, fiind cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe (atât asupra elevului, cât şi a elevei), tulburarea ordinii şi liniştii publice şi portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase. În cursul acestei zile urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu cu propunere a luare a măsurii controlului judiciar, a precizat IPJ Sibiu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel