Tânăr reţinut de Poliţie pentru tentativă de viol şi tâlhărie

Un tânăr de 22 de ani din Zalău a fost reţinut de poliţişti, el fiind acuzat că a încercat să violeze o femeie de 66 de ani, pe care mai apoi a tâlhărit-o.

"În fapt, la data de 26 mai, în jurul orei 13.00, un tânăr de 22 de ani, din comuna Letca, a pătruns fără drept în locuinţa unei femei de 66 de ani, unde, prin constrângeri fizice, a încercat să întreţină cu acesta relaţii sexuale. Fapta nu s-a consumat, întrucât femeia a reuşit să se apere. De asemenea, prin violenţă, cel în cauză i-a rupt victimei buzunarul de la geacă şi i-a sustras suma de 287 lei", se arată într-o informare de presă dată publicităţii, marţi, de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Sălaj.

Potrivit sursei citate, în baza ordonanţei de reţinere emisă de poliţişti, tânărul a depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Sălaj, iar în cursul zilei de marţi va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Jibou cu propunere de arestare preventivă, sub aspectul comiterii infracţiunilor de tentativă la viol şi tâlhărie.

Poliţiştii continuă cercetările pentru administrarea întregului probatoriu în cauză, potrivit sursei citate. 

Vezi și: Bărbat reţinut pentru lovirea şi violarea unui alt bărbat

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel