Tânăr înjunghiat, metrou Politehnica: Starea de sănătate

Medicii de la Spitalul Universitar susţin, despre persoana înjunghiată în apropierea staţiei de metrou Politehnica, că evoluţia acestuia este favorabilă.

Evoluţia pacientului înjunghiat joi seara în apropierea staţiei de metrou Politehnica este una favorabilă, în prezent persoana fiind conştientă, cooperantă şi stabilă hemodinamic, precizează un comunicat de presă al Spitalului Universitar de Urgenţă Bucureşti.

"În legătură cu starea pacientul înjunghiat care a ajuns aseară la Spitalul Universitar, Biroul de Presă face următoarele precizări: în cursul serii pacientul a fost supus unei intervenţii chirurgicale toracice pentru a se evacua hematomul toracic produs prin agresiune, operaţia a decurs bine, pacientul s-a menţinut stabil hemodinamic, iar postoperator a fost internat în secţia de terapie intensivă pentru a fi monitorizat 24/24, aşa cum se procedează din punct de vedere medical pentru toţi pacienţii care suferă traumatisme de orice natură. În prezent este conştient, cooperat, se menţine stabil hemodinamic şi respirator. Evoluţia este una favorabilă", afirmă sursa citată.

Un tânăr a fost transportat joi seară la spital după ce a fost agresat într-un părculeţ din apropierea staţiei de metrou Politehnica, poliţiştii constatând că el a fost victima unei infracţiuni de tentativă de omor.

Potrivit DGPMB, tânărul a sesizat joi, în jurul orei 19,00, prin apel la 112, că ar fi fost victima unei agresiuni, în timp ce se afla într-un părculeţ din apropierea unei staţii de metrou de pe raza sectorului 6, zona Politehnica.

Poliţia Capitalei a anunţat că tânărul a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale şi având în vedere diagnosticul său, precum şi circumstanţele comiterii agresiunii, cauza a fost preluată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri, cercetările fiind desfăşurate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de omor.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel