Tânăr înjunghiat după ce a sărit în apărarea unei femei agresate pe stradă

Foto ilustrativ
Foto ilustrativ

Un tânăr de 22 de ani din Târgu-Neamț, care a intervenit în apărarea unei femei agresate pe stradă de fostul concubin, a ajuns la spital după ce a fost înjunghiat de acesta.

"În data de 3 august, în jurul orei 00,30, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Târgu-Neamţ au fost sesizaţi cu privire la faptul că o persoană este agresată fizic pe o stradă din Târgu-Neamţ. Imediat, poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, iar din primele cercetări a reieşit faptul că, în timp ce o tânără de 28 de ani se deplasa pe o stradă din Târgu-Neamţ, a fost acostată de către fostul său concubin de 22 de ani, din Vânători-Neamţ, care, pe fondul unui conflict mai vechi, ar fi lovit-o. În acel moment, în altercaţia izbucnită a intervenit un tânăr de 22 de ani, din localitatea Răuceşti, care se afla în zonă. Acesta a suferit leziuni produse cu un obiect tăietor-înţepător. Victima a fost transportată la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate", a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Neamţ, Georgiana Moşu.

Potrivit acesteia, în cursul dimineţii de luni s-a efectuat constatarea medico-legală, iar, în funcţie de rezultat, se va stabili competenţa de soluţionare a cauzei.

"Persoana bănuită de comiterea faptei nu a fost depistată la locul faptei şi se sustrage de la cercetări. În prezent, poliţiştii desfăşoară activităţi specifice în vederea depistării acestuia", a mai spus Georgiana Moşu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel