Tânăr înecat la Curtea de Argeş, într-un lac de acumulare

Un adolescent de 16 ani a murit înecat, în noaptea de vineri spre sâmbătă, în lacul de acumulare din municipiul Curtea de Argeş, poliţiştii efectuând cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs decesul. 

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Argeş, un apel la 112 a anunţat că o persoană a căzut în lacul de acumulare de pe râul Argeş, în zona cartierului Marina. Pompierii militari au intervenit cu un echipaj cu barcă şi o ambulanţă SMURD, la faţa locului fiind solicitată şi o ambulanţă cu medic. 

Adolescentul de 16 ani a fost recuperat din lac şi au fost efectuate manevre de resuscitare, dar fără rezultat, fiind declarat decesul. Un alt tânăr în vârstă de 19 ani, care intrase în apă să-şi salveze prietenul şi apoi a reuşit să iasă singur, a fost transportat la spital cu hipotermie. 

Din declaraţiile martorilor a reieşit că adolescentul de 16 ani, care era însoţit de sora lui în vârstă de 23 de ani şi de tânărul de 19 ani, a sărit în apă în zona hidrocentralei, după o dispută verbală cu ceilalţi doi. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel