Tânăr în arest preventiv şi minor arestat la domiciliu, după ce au tâlhărit un bărbat

Un tânăr de 18 ani a fost arestat preventiv, iar în cazul unui minor de 15 ani a fost dispusă măsura arestului la domiciliu, cei doi fiind bănuiţi că ar fi tâlhărit un bărbat din Vârteşcoiu căruia i-ar fi sustras suma de 700 de lei, a informat, duminică, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea.

"Poliţiştii Secţiei 9 Poliţie Rurală Odobeşti au depistat două persoane bănuite de comiterea infracţiunii de tâlhărie, săvârşită la data de 13 noiembrie asupra unui bărbat de 54 ani, din comuna Vârteşcoiu. La data de 14 noiembrie, poliţiştii i-au reţinut pentru 24 de ore pe cei doi tineri, unul de 15 ani şi altul de 18 de ani, bănuiţi de comiterea infracţiunii de tâlhărie", au precizat reprezentanţii IPJ Vrancea.

Potrivit IPJ Vrancea, din cercetări a reieşit faptul că, la data de 13 noiembrie, în jurul orei 16,20, în timp ce bărbatul de 54 de ani se deplasa pe un teren agricol din comuna Vârteşcoiu, a fost abordat de cei în cauză, care i-ar fi sustras, prin violenţă, suma de 700 de lei pe care o avea asupra sa, transmite Agerpres.

Cei doi au fost prezentaţi, duminică, instanţei de judecată, care a dispus arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile faţă de tânărul de 18 ani şi măsură arestului la domiciliu pentru minorul de 15 ani.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel