Urmărește emisiunea live


Tânăr împușcat în fața unui bar din București-video ȘOCANT

Un tânăr activist acuză că a fost împuşcat în cap, noaptea trecută, de un poliţist local în urma unui incident ce a avut loc în Centrul Vechi al Capitalei.

Scandalul a izbucnit între mai mulţi activişti şi doi poliţişti de la Poliţia Locală. Nu este clar dacă tânărul protesta în momentul în care un angajat al Poliţiei Locale i-a cerut să se legitimize. Activistul, minor, a refuzat iar poliţistul ar fi scos pistolul cu bile şi l-a împuşcat în cap, scrie Adevărul.

"Un poliţist de la secţia locală a împuşcat cu un pistol cu bile un activist. E ok, nimeni nu a murit. Nebunia a început după ce activistul a fost somant să se legitimeze. Ăla a zis "ok, dar mai întâi legitmaţi-vă dumneavoastră." Aşa că poliţistul a scos pistolul şi l-a întrebat "comentezi?" S-au luat la ceartă şi l-a împuşcat în cap. Prietenii activistului au sărit pe poliţist, iar unul dintre ei i-a dat poliţistului cu o sticlă în faţă. Atunci poliţistul a început să îndrepte pistolul în toate direcţiile", scrie Matei M. Bărbulescu.

Audieri în acest caz

Mai multe persoane au fost duse la audieri în acest caz. Audierile continuă şi la această oră. Tânărul rănit a fost la Institutul de Medicină Legală pentru a-şi scoate un certificat medico-legal în baza căruia îl va da în judecată pe poliţistul agresor.

"Incidentul din Centrul Vechi a fost sesizat autorităţilor prin mai multe apeluri făcute la numărul unic de urgenţă 112, însă în momentul în care au ajuns un echipaj de poliţie pe Strada Artur Verona, scandalul se oprise", spun anchetatorii. Armele celor doi poliţişti au fost ridicate pentru a fi supuse unei expertize balistice. Tânărul care susţinea că a fost împuşcat a fost transportat la Spitalul Floreasca, după care a fost dus la Secţia 1, alături de mai mule persoane pentru audieri.

În acest caz a fost deschis un dosar penal pentru ultraj.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel