Urmărește emisiunea live


Tânăr găsit în comă pe o șosea din Vaslui. Agresorii lui, REȚINUȚI

Sursă foto: Pexels (Kindel Media)
Sursă foto: Pexels (Kindel Media)

Trei tineri cu vârste cuprinse între 17 şi 19 ani, acuzaţi că au lovit un bărbat de 26 de ani pe care l-au lăsat inconştient pe un drum din comuna Vultureşti, au fost reţinuţi de poliţişti.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui, la agresiune ar mai fi participat şi un adolescent de 15 ani, cercetat în stare de libertate.

"În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că, în noaptea de 25 spre 26 aprilie, la ora 4,00, în localitatea Vultureşti, pe DN 15D, pe fondul unui conflict spontan, ce a avut loc într-un local din apropiere, şi al consumului de alcool, trei tineri din Buhăieşti, comuna Vultureşti, ar fi fost agresaţi de către cei trei tineri cercetaţi. Ca urmare a agresiunilor, două dintre victime ar fi suferit vătămări corporale ce vor necesita 40-45 de zile de îngrijiri medicale în cazul unui tânăr de 26 de ani găsit inconştient, respectiv una-două zile în cazul unui tânăr de 23 de ani. În aceeaşi zi, ca urmare a administrării probatoriului, poliţiştii au luat faţă de cei trei tineri măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore. În aceeaşi cauză penală, un minor de 15 ani, din Negreşti, este cercetat în stare de libertate", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Mihaela Manoliu.

Cei trei tineri urmează să fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, pentru dispunerea unei măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, în vederea stabilirii şi probării întregii activităţi infracţionale. 

A fost găsit miercuri pe marginea șoselei

Tânărul de 27 de ani a fost găsit pe o șosea din județul Vaslui, din localitatea Vulturești, în comă profundă, cu un traumatism cranio-cerebral sever produs în condiții necunoscute. Echipajul medical l-a transportat la spital și a anunțat Poliția.

Având în vedere starea critică a victimei, a fost solicitată o altă ambulanță care a stabilizat persoana și a transportat-o la spitalul din Vaslui. Cazul a fost anunțat la Poliție, unde a început o anchetă.

Nu este primul eveniment de acest gen în România. Numai anul acesta au avut lor două evenimente asemănătoare care au ajuns și în atenția presei. Un copil de 11 ani și un tânăr - tot de 27 de ani - au fost găsiți în stare de inconștiență la marginea drumului, în condiții asemănătoare cu tânărul din Vaslui. Citește mai multe AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel