Un tânăr fără permis a lovit cu mașina un copil de doi ani și a fugit

Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Un tânăr fără permis din Galați a fost reţinut după rănirea unui copil de 2 ani şi părăsirea locului accidentului.

Un tânăr de 29 ani din municipiul Galaţi, fără permis de conducere, a fost reţinut de poliţişti după ce a provocat un accident rutier în care a fost rănit un copil de doi ani şi a părăsit locul accidentului, informează, sâmbătă, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Galaţi, scrie Agerpres. 

Potrivit sursei citate, poliţiştii Biroului Rutier Galaţi au fost sesizaţi prin apelul unic de urgenţă 112 cu privire la producerea unui accident rutier, în municipiul Galaţi, soldat cu rănirea unei persoane.

Copilul a ajuns la spital 



La faţa locului, poliţiştii au stabilit că în accident au fost implicate două autoturisme, un minor de doi ani fiind rănit şi transportat la spital.

După producerea impactului, unul dintre conducătorii auto a părăsit locul faptei. Poliţiştii l-au identificat, constatând că este vorba despre un bărbat, de 29 de ani, care nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Șoferul fără permis, reținut



Acesta a fost reţinut pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat Parchetului Galaţi în vederea dispunerii unei măsuri preventive.

În cauză, poliţiştii continuă cercetările pentru comiterea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, conducere fără permis şi părăsirea locului accidentului. 

Tot la Galați. Bărbat înarmat cu un cuţit, reţinut după o încăierare pe terasa unui bar

Un bărbat din municipiul Galaţi, înarmat cu un cuţit, a fost reţinut de poliţişti după o încăierare produsă pe terasa unui bar din localitate, informează,vineri, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Galaţi, a mai scris Agerpres. 

Potrivit sursei citate, Secţia 1 Poliţie Galaţi a fost sesizată prin apelul unic de urgenţă 112 despre faptul că la un bar de pe strada Brăilei are loc o încăierare între mai multe persoane.

Poliţiştii au mers la faţa locului şi au constatat că în urma intervenţiei firmei de pază conflictul fusese aplanat, fiind identificaţi doi bărbaţi, de 21 şi 23 de ani, care au participat la încăierare.

Totul a pornit de la o discuție contradictoriu



Din verificări, a rezultat că altercaţia ar fi fost cauzată de o discuţie în contradictoriu purtată cu alţi doi bărbaţi pe terasa barului, iar în timpul incidentului, unul dintre aceştia a scos un cuţit pe care îl avea asupra sa, dar nu l-a folosit.

În urma activităţilor investigative, bărbatul în cauză a fost identificat, pe numele lui fiind emisă ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore. În acelaşi timp, poliţiştii au identificat şi un adolescent, de 17 ani, care a participat la încăierare.

În cauză a fost întocmit dosar penal şi poliţiştii efectuează cercetări pentru comiterea infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice, încăierare, portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase şi distrugere. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel