Tânăr fără permis, prins după ce s-a aruncat în Dâmboviţa

Un tânăr cu cazier pentru furt care conducea fără permis, prins de poliţişti după o urmărire.

Bărbatul de 24 de ani, care conducea fără permis, a fugit cu maşina de poliţiştii rutieri care i-au făcut semn să oprească, apoi a părăsit autoturismul, a sărit în râul Dâmboviţa. El a continuat să fugă, dar a fost prins.

Conform Brigăzii Rutiere, vineri după-amiază, doi agenţi care se aflau în zona Splaiul Unirii - Târg Vitan cu aparatul radar au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism, dar conducătorul acestuia a refuzat să oprească. S-a plecat în urmărire, dar la un moment dat şoferul a abandonat maşina în apropiere de Şoseaua de Centură şi a sărit în râul Dâmboviţa.

A ieşit pe celălalt mal. Însă, după aproximativ 500 de metri, a fost imobilizat şi încătuşat.

Şoferul a fost identificat, are 24 de ani şi nu posedă permis de conducere, precizează Brigada Rutieră. Totodată, el abia a fost eliberat din penitenciar în luna aprilie, având mai multe condamnări pentru furt.

Poliţiştii precizează că pe parcursul urmăririi, unul dintre agenţi a folosit armamentul din dotare, trăgând un foc de avertisment în plan vertical. Nicio persoană nu a fost rănită. Tânărul a fost condus la sediul Brigăzii Rutiere pentru audieri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel