Tânăr executat pe stradă în Satu Mare

Un bărbat a fost internat în stare gravă după ce doi bărbați l-au împușcat de șapte ori în abdomen, umăr și gât. Victima a fost atacată sâmbătă dimineață, la ora 6:00, în Satu Mare, și se află în stare gravă.

Inspectorul şef de la IPJ Satu Mare, Constantin Taloş a declarat că se aşteaptă un verdict al medicilor pentru a se stabili clar cu ce fel de armă s-a tras. Taloş a mai declarat că cei trei s-au certat între ei iar apoi l-au obligat pe taximetrist să coboare. "Cei trei tineri, unul de 21 de ani, victima, şi agresorul de 17 ani, se aflau pe o stradă din Satu Mare. Au oprit un taximetru care era liber. În prima fază i-au spus taximetristului că trebuie să ajungă la un cartier situat la ieşirea din Satu Mare spre Baia Mare. Pe drum au început să se certe între ei, motivul scandalului fiind legat de destinaţie, fiecare dorea să fie dus, primul, în altă parte", a declarat şeful IPJ Satu Mare, citat de evz.ro.

Victima, Gheorghe Stoica, în vâstă de 21 de ani, se pare că s-a certat cu agresorii în faţa unui club de manele din Satu Mare. Apoi a fost urcat cu forţa într-un taxi şi dus până pe Drumul Botizului. Aici, taximetristul a fost dat jos, la volan trecând unul din agresori. Pentru ca după câteva sute de metri să fie aruncată din taxi şi victima, care a fost împușcată cu cinci gloanțe de cauciuc, conform voceatransilvaniei.ro.

Poliţiştii au reuşit să-l prindă pe unul din cei doi autori ai atacului armat produs sâmbătă dimineaţă în Satu Mare. Totodată, poliţiştii au găsit şi maşina folosită de aceştia, un taxi furat, pe care apoi l-au incendiat pentru a-şi şterge urmele.

Unul din cei doi agresori este Angelo Bogdan, 17 ani, nepotul cunoscutului interlop Nicolae Bogdan, liderul unui clan țigănesc și care este judecat acum în stare de libertate după ce și-a omorât soția. Angelo este rudă și cu un alt cunoscut interlop, Ștefan Leleți.

Constantin Demian, purtător de cuvânt al Spitalului Județean Satu Mare a spus că victima este în stare gravă: "Are plăgi împușcate multiple în zona torecelui, gâtului și umărului. Pacientul este în sala de operație, s-a intervenit de urgență. A intervenit și ortopedul pentru că pacientul are și o fractură de umăr. E în șoc hemoragic. Echipa de chirurgi este în sala de operații și acum (09.21 n.r.), starea pacientului e gravă, a fost adus la ora 6.00. Plaga abdominală este foarte gravă, glonțul a intrat și a ieșit prin abdomen".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel