Tânăr epileptic, SCLAVUL unui sătmărean. Nu e prima victimă a bărbatului!

Un bărbat din Satu Mare, în vârstă de 39 de ani, este acuzat că a ținut în garaj un tânăr de 18 ani pe care l-a bătut, umilit și forțat să muncească fără să-l plătească. 

Procurorii îl acuză pe un bărbat de 39 de ani din Satu Mare că a ținut un tânăr de 18 ani, epileptic, în garaj. Tânărul a fost bătut, inclusiv cu ciocanul, umilit și forțat să muncească în construcții, fără să primească bani. Sătmăreanul și-a filmat victima și a distribuit imaginile, alături de comentarii tulburătoare, pe rețelele de socializare. 

„Aceste aspecte au fost confirmate și de concluziile raportului constatator medico-legal al Serviciului Medico-Legal al Județului Satu Mare, care a indicat prezența pe corpul persoanei vătămate a multiple cicatrici după plăgi contuze și tăiate superficiale, localizate la nivelul scalpului, toracelui posterior și membrelor superioare, care au necesitat 8-9 zile de îngrijiri medicale și care s-au produs în urmă cu 2-3 luni (respectiv perioada lunilor aprilie-mai 2020 în care victima a lucrat pentru inculpat)”, se arată într-un comunicat al DIICOT. 

Scenele s-au derulat în localitatea Dumbrava, Livada. După ce a fost supus unor tratamente greu de imaginat, tânărul epileptic a reușit să scape din garaj și să ceară ajutorul. 

Acesta nu este prima victimă a sătmăreanului. În urmă cu doi ani, individul i-a aplicat același tratament unui tânăr vulnerabil. 

A fost solicitată arestarea pentru 30 de zile a bărbatului, dar magistrații de la Tribunalul Satu Mare au decis că sătmăreanul poate sta în arest la domiciliu, potrivit PresaSM.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel